Ο τελευταιος κλεινει την πορτα

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Τριχες

Οι περισσοτεροι προτιμουσαν κατι διαφορετικο, οχτω στους δεκα με τους οποιους ανοιξα αυτη την ιδιοτυπη κουβεντα, στο αλλο ιστολογιο που γεννηθηκε μηνα σεπτεμβριο μετα τις διακοπες γιατι βαριομουνα και ηθελα να κανω κατι διαφορετικο, μου κανανε πλυντηριο στον εγκεφαλο. Λιγο κουτσομπολιο ακομη, ενα πικαντικο ανεκδοτο, μια ιστορια σεξ με γελιο ή οχι, κατι για τις σχεσεις των δυο - τριων φυλων τοσα που εχει εκει εξω πια δεν ειμαι τοσο σιγουρος.
Οριστε λοιπον, ask and thou shall be delivered, περιπου ετσι πρεπει να ειναι. Οταν ξεκινησα το κολυμπι στο νετ, σκεφτομουν να φτιαξω κατι που να αρεσει πρωτα σε μενα, εστησα με αλλα λογια μια προσωπικη μου σιέστα. Ενα σαιτ για την ποιηση και το γραψιμο, που λατρευω. Μετα δοκιμασα τον ιστοκοσμο και αυτη ειναι πλεον η τριτη μου αποπειρα.
Αυτο θα ειναι ενα τελειως ελευθερο ιστολογιο. Θα γραφει και θα σχολιαζει, οτι θελει, οποτε και οπως θελει. Δεν θα ειναι κυριλε αν το κυριλε δεν εχει πλακα. Δεν θα ειναι προστυχο χωρις λογο, θα ειναι χυμα και οχι τσουβαλατο.
Εδω θα κανουμε το χαβαλε μας, θα λεμε τη μαλακια μας χωρις προβλημα και χωρις τον φοβο ιδιαιτερης λογοκρισιας. Τους κανονες τους ξερετε, απλα δεν θα βαλουμε και αλλους.
Ολα τα παραπανω ειναι για διαγραφη. Απο εδω και περα θα ασχοληθουμε με τις τριχες.
Οχι τις τριχωτες...
Αυτος ειναι ο μοναδικος κανονας. Ξυριστε τα ολα...

Κουκουναρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ερχεται συντομα - ο Λεσβιακος Αυγουστος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket